Urban Jungle Mawgie

Urban Jungle Bananenplant Mawgie Word jij ook zo blij van al die interieurs vol met groen en mooie kamerplanten? Dan ben je echt niet de enige hoor. Deze ‘groene’ stijl noem je de Urban Jungle stijl! Wij hebben onze 5 favoriete planten voor je op een rijtje gezet. Zo kun je kijken welke jouw favoriet is en zo kan je alvast beginnen om je huis te voorzien van stijlvolle kamerplanten!

 

Urban Jungle Monstera Mawgie

  • Pannenkoekplant / Pilea Peperomiodes
  • Gatenplant / Monstera Deliciosa
  • Ficus Lyrata / Vioolbladplant
  • Bananenplant / Musa
  • Alocasia / Olifantsoor

Urban Jungle Cactus Vetplant Mawgie

 

 

 

 

Wil je heel graag een groene omgeving creeren in huis maar je hebt geen groene vingers. Dan kan je ook eerst beginnen met vetplantjes of cactussen. Deze hebben weinig aandacht nodig en dus makkelijk te onderhouden.

Je kunt natuurlijk ook een mix van ‘echte’ planten en kunstplanten maken. Wordt het toch heel groen in huis, met onderhoud van maar enkele levende kamerplanten.

 

Urban Jungle MawgiePlanten verzorgen werkt ook erg ontspannend. Tuinieren of het verzorgen van planten is een goede manier om stress te verminderen. Een deel daarvan kom voort uit de voldoening die je voelt als je iets verzorgt. Op die manier kan je stress omzetten in positieve energie.

Planten verbeteren ook de kwaliteit van de lucht die je inademt. Planten halen kooldioxide uit de lucht en zetten dat weer om in zuurstof. De hoeveelheid zuurstof in de lucht wordt door de aanwezigheid van planten groter en dat maakt het ademhalen efficiënter. Dus een goede keuze om van je huis een mooie gezonde groene omgeving te maken.